Voedselveiligheid

De kwaliteit en veiligheid van onze producten is altijd een prioriteit geweest.

Hieronder vindt u enkele stappen die we nemen om er voor te zorgen dat onze délifrance produten veilig kunnen worden geconsumeerd.

 

 

Sourcing van ingredienten

Wij volgen scherpe richtlijnen met betrekking tot inkoop en het auditeren van onze processen om te verzekeren dat we veilige en hoog kwalitatieve grondstoffen inkopen. Dit houdt ook het definieren van specificaties voor de ingredienten die we gebruiken alsmede het controleren van de ingredienten om zo te verzekeren dat onze grondstoffen altijd voldoen aan de richtlijnen en verwachtingen van onze klanten.

Voorbereiding

We volgen gecertificeerde reinigings- en hygiënerichtlijnen bij elke productiestap. Onze teams worden vanaf hun eerste dag ter plaatse getraind in voedselveiligheid en hygiëne.

Onze teams dragen specifieke jassen, schoenen, haarnetjes, voedselveilige handschoenen en gezichtsmaskers.

Handdesinfectie: verzekerd door de wasfrequentie en de efficiëntie van de gebruikte producten (zeep, hydroalcoholische gel).

Hygiëne van onze fabrieken: als onderdeel van ons reinigingsproces gebruiken we geschikte reinigingsmiddelen en ontsmettingsmiddelen om ervoor te zorgen dat de productieruimtes en apparatuur schoon en veilig zijn en regelmatig worden gecontroleerd.

Behandeling van ingrediënten en apparatuur in het kader van hygiënepraktijken.

Productie

Onze recepten en verwerkingstechnieken zijn zorgvuldig vastgelegd teneinde altijd veilige producten te leveren volgens de industriële maatstaven. We ontwikkelen voortdurend ons voedselveiligheidssysteem op basis van de meest recente HACCP- en integriteitsprincipes. Onze panden en afdelingen  zijn geconditioneerd. Dit geldt ook voor de opslagruimtes van kritieke grondstoffen.

Testen en vrijgave

Producten en productierecords worden tijdens de hele productierun beoordeeld en er worden regelmatig monsters genomen voor latere beoordeling door ons toegewijde kwaliteitsteam voordat een batch onze fabrieken mag verlaten en veilig wordt verklaard om

Transporteren en verpakken

Verpakkingen spelen een cruciale rol om ervoor te zorgen dat onze producten de consumenten in een veilig bereiken. Onze verpakkingen bevatten duidelijke informatie over het afbakken en bewaren van het product, informatie over ingrediënten en eventuele allergeenrisico's. We zorgen ervoor dat de houdbaarheidsdatum duidelijk weergegeven is zodat onze klanten begrijpen wat de beste houdbaarheid is van onze producten. Dit helpt onnodige afval te reduceren.

Délifrance zet zich in!

Ons doel: u heerlijke producten aanbieden, gemaakt met zo eenvoudig mogelijke recepten.

 

Onze producten

KOFFIEKOEKEN

PATISSERIE

TRAITEUR