Délifrance Héritage

Ons topgamma van bakkerijproducten die worden vervaardigd met ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit en die zijn geïnspireerd op ambachtelijke technieken. En daar zijn we best trots op.

Alleen het allerbeste

 

 

Ons gamma Délifrance Heritage is het allerbeste van wat Délifrance te bieden heeft. Het belichaamt de essenties van de Franse bakkerijkunst waarin ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit en door traditie ingegeven technieken centraal staan. Het biedt een ruime keuze aan uitgekiende producten met een ambachtelijke look en een unieke smaak.

 

DUURZAME TOPINGREDIËNTEN

 

We werken al jaren aan de allerbeste recepten waarin het aantal ingrediënten wordt beperkt, controversiële additieven worden geweerd en plaats ruimen voor duurzamere ingrediënten.

 

In onze recepten – van de rustieke broden tot en met onze iconische croissants – worden alleen de allerbeste ingrediënten verwerkt, waaronder rietsuiker, Franse tarwebloem afkomstig uit de Grands Moulins de Paris voor de viennoiserie en het brood made in France, fijne boter en vrije-uitloopeieren. 

Onze klanten over Délifrance Héritage

 

INNOVATIETEAM - LOTTE SUPER (ZUID-KOREA)

 

Dankzij het Heritage gamma kon ons bedrijf de omzet van onze bakkerijafdeling verzevenvoudigen

 

BAKKERIJ EIGENAAR - NEDERLAND

 

De heritage croissant is de beste croissant ooit. Ik heb geopteerd voor deze croissants na een hele reeks proefsessies. De kwaliteit overtreft in grote mate andere soorten croissants. Ik zocht naar een croissant die mooi afbakt, goed gelaagd is en er ietsje groter uitziet. Je vindt al die criteria terug in de heritage croissant.

 

We kopen er steeds meer aan, zodat de klant ons altijd opnieuw weet te vinden.

 

GREGORY DERDERIAN - SALES MANAGER (FRANKRIJK)

 

In 2017, toen het Artipat-netwerk werd gelanceerd in Frankrijk, konden we dankzij de aanwezigheid van het Délifrance Heritage gamma binnen onze portfolio (verkocht onder het Artipat-merk) onze geloofwaardigheid in termen van een premium & betrouwbaar productaanbod kracht bijzetten.

 

Mijns inziens ligt de sterkte van het Délifrance Heritage gamma in de kwaliteit en de esthetiek van het gebak: een schitterend visueel uitzicht en een ongeëvenaarde fijne en regelmatige korrel.

Franse bakkerijtraditie

De procedés worden naar een hoger niveau getild door de passie van onze mensen en door het respect van de gebaren die eigen zijn aan het ambachtelijk geïnspireerd maakproces, waarbij lange gisttijden worden gecombineerd met onze unieke expertise in zuurdeeg.

 

Onze viennoiserie is 100% made in France. Het gros van onze broden wordt vervaardigd in het Franse Dunkerque. Sinds 2017 hebben we ook een gamma van handgevormde, ambachtelijk geïnspireerde broden dat wordt vervaardigd in het Duitse Altdorf.

 

Sinds het ontstaan van het gamma werken we samen met experts, bakkers en chefs aan de ontwikkeling van nieuwe concepten en recepten. Zo kunnen we onder meer rekenen op de medewerking van de ‘Ecole de Boulangerie et de Patisserie de Paris’ rond ultrarustieke broden . Hun creativiteit en hun vaardigheden boosten onze toewijzing door smaak en zijn kenmerkend voor de kwaliteit van onze producten en ons continu streven naar verbetering.  

 

Om onze tiende verjaardag luister bij te zetten, gebruiken we voor alle broden van ons Délifrance Héritage gamma made in France voortaan 100% CRC® granen.

 

Al meer dan twee decennia waarborgt de CRC®-keten 100% Franse granen van uitmuntende kwaliteit die worden geteeld volgens mens- en natuurvriendelijke praktijken. De keten gaat gepaard met landbouwmethoden met geïntegreerde en duurzamere procedés, inclusief het beheer van water, verwerking en bodemfertiliteit. Na de oogst wordt het graan opgeslagen in ruimten die worden geventileerd met natuurlijke lucht, zonder enige behandeling.

 

Het gebruik van insecticiden tijdens de opslag is niet toegestaan. Door te opteren voor CRC® bevordert Délifrance een meer verantwoorde manier om natuurlijke bronnen aan te spreken, een verantwoordelijkheid die zowel de graanboer, als de molenaar en de bakker met elkaar delen.  

Innovaties

Honderden referenties gelanceerd in de voorbije 10 jaar. 

 

Lanceringen en prijzen: de producten van Délifrance Héritage wordt regelmatig gelauwerd met wereldwijde of lokale prijzen:

ITQI, Prix des Pépites de la Boulangerie, Snacking d'Or enz.

            

Délifrance Héritage Koffiekoeken

Délifrance Héritage Broden