Het beste uit Italie

Italië staat over de hele wereld bekend om zijn "arte de vivere" en zijn unieke gastronomie.

De Italiaanse manier van leven draait om genieten van elk moment en het delen met je dierbaren.

Dit is een land waar koken tot kunst is verheven en waar in elke regio een culinaire schat schuilt.

De Italiaanse keuken is gul, levendig, delicaat en toegewijd om verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten te laten zien.

 

Met trots presenteren we u PanItaly, ons merk Italiaans brood dat staat voor de Italiaanse "arte de vivere": Echte Italiaanse traditie, uniek en met liefde bereid.

De Italiaanse levenskunst

is een verhaal dat bestaat uit het samenkomen van mensen.

Hierbij komen eeuwenoude tradities samen met het dagelijkse leven van de hedendaagse Italiaanse gezinnen;

het is wanneer bakkers, Italiaanse traditionele knowhow en modern bakken samenkomen.

Wanneer een glimlach, een band en vreugde worden gedeeld rond een tafel.

Wanneer je geniet van een uitzonderlijk brood.

Het voelt als magie als er geluk in de lucht hangt;

het ruikt naar perfecte koffie en voelt als dansen, lachen...

Het smaakt naar eeuwige tijden en gelukkige herinneringen.

Onze Italiaanse broodsoorten ?

Ontdek de authentieke smaak van Italië met ons volledige PanItaly  assortiment.

Onze luchtige focaccia's en onze knapperige ciabatta's bieden je een breed scala aan mogelijkheden om iedereen een smaakvolle reis door Italië te laten maken.

Focaccia all'olio, olives, romana, granfocaccia | Panitaly DélifranceFocaccia all'olio, olives, romana, granfocaccia | Panitaly Délifrance

Focaccia's

Dit platte brood uit Ligurië wordt gekenmerkt door zijn zachte textuur en knapperige korst, bestrooid met een flinke scheut zout en olijfolie. Of het nu als onderdeel van een maaltijd wordt geserveerd, een focaccia brengt je met elke hap terug naar Italië.

 

Ciabatta bread - Panitaly DélifranceCiabatta bread - Panitaly Délifrance

Ciabatta's

Dit Italiaanse brood komt oorspronkelijk uit de regio Venetië en onderscheidt zich door zijn luchtige kruim en knapperige korst. De subtiele smaak wordt versterkt door een vleugje extra vierge olijfolie. Perfect voor sandwiches of bruschetta. De ciabatta mag niet ontbreken in de Italiaanse keuken en biedt een solide basis om de lekkerste creaties te laten zien en proeven.

Giotto, bread with hashtag-shaped cut| Panitaly DélifranceGiotto, bread with hashtag-shaped cut| Panitaly Délifrance

Italiaanse broodjes

"Giotto" is de naam die we aan onze Italiaanse broodjes hebben gegeven. Of je nu een lekkere sandwich bereidt, ze bij de soep eet of ze in een saus doopt, Giotto's bieden een comfortabele en heerlijke culinaire ervaring, met een Italiaanse twist.

 

Gransole Semolina - Brushetta verde | DélifranceGransole Semolina - Brushetta verde | Délifrance

Grootbroden

Grote Italiaanse broden zijn niet weg te denken uit de Italiaanse keuken met hun royale afmetingen en heerlijke smaak. Ze zijn de perfecte basis  van een maaltijd, in plakjes gesneden om sandwiches van te maken of gewoon om samen van te genieten met een beetje olijfolie.

 

Panini sandwich DélifrancePanini sandwich Délifrance

Panini's

Panini, hét product uit de Italiaanse keuken! Een warme, geroosterde sandwich gemaakt van zacht, knapperig brood.

Hij wordt gevuld met een breed scala aan ingrediënten en vervolgens gegrillt, waardoor hij een knapperige textuur aan de buitenkant krijgt en een warme, smeltende binnenkant.

Bastoncino with mortadella | Panitaly - DélifranceBastoncino with mortadella | Panitaly - Délifrance

Bastoncinos

Bastoncino is een klein, goudkleurige, knapperige broodstengel, vaak bestrooid met zout, aromatische kruiden, olijven of geraspte kaas. Dit knapperige brood is perfect als aperitief, tussendoortje of lekker voor bij de soep.

Piadinas

Piadina komt oorspronkelijk uit Noord-Italië en is een dun, rond plat brood, meestal gemaakt van bloem, reuzel, zout en water.

Of het nu voor een snelle lunch of een snack onderweg is, het is vaak gevuld met verse ingrediënten, heerlijk als warme sandwich.

Pinsa sandwich with ham and creamy cheese | Panitaly - DélifrancePinsa sandwich with ham and creamy cheese | Panitaly - Délifrance

Pinsa

Pinsa komt oorspronkelijk uit Rome en wordt gekenmerkt door zijn ovale vorm en deeg gemaakt van tarwebloem, rijstbloem en sojabloem. Het deeg wordt lang gefermenteerd, waardoor het een heerlijke unieke smaak ontwikkelt. Vaak wordt het traditioneel gevuld of beleged met verse ingrediënten: groenten, vlees of kaas.


Duik in het Panitaly-universum en ontdek meer inhoud


Typisch Italiaanse recepten, gemaakt door onze Italiaanse chef-kok

 

Het grootste voordeel van ons productassortiment is de veelzijdigheid!

Laat je inspireren door de recepten van onze Italiaanse chef-kok, Riccardo.

Van bruschetta tot Italiaanse burgers en niet te vergeten focaccia's geserveerd als aperitief, er is meer dan genoeg om je klanten een authentieke culinaire ervaring te geven, een smaakvolle reis door Italië!

 

 

Ga mee op reis en ervaar de Italiaanse culinaire keuken

Onze producten worden gemaakt in Italië, waardoor je verzekerd bent van ongeëvenaarde authenticiteit. Elk ingrediënt wordt geselecteerd om je de beste kwaliteit en de rijkste smaak te bieden.

We streven ernaar om de traditionele bakkersmethoden te behouden, in het bijzonder het gebruik van BIGA in de meeste gevallen van onze producten.

Onze medewerkers zijn experts op hun gebied en beheersen de Italiaanse broodbaktechnieken om je een uitzonderlijk concept broden aan te bieden.

Of je nu kiest voor onze focaccia, ciabatta of panini, bij elke hap word je meegenomen in de smaakbeleving van Italië.

Panitaly Family - DélifrancePanitaly Family - Délifrance

Gemaakt met BIGA

BIGA is een fermentatietechniek die gebruikt wordt bij het bakken van Italiaans brood. Deze techniek vereist geduld en expertise en resulteert in Italiaans brood van superieure kwaliteit, met een uitzonderlijke en authentieke smaakbeleveing.

Het komt oorspronkelijk uit Italië en is een voorgegist zuurdesem gemaakt van water, bloem en gist of natuurlijk zuurdesem.

Dit mengsel laat men gedurende langere tijd fermenteren zodat de natuurlijke gisten en bacteriën zich kunnen ontwikkelen en een unieke smaak kunnen vrijgeven.

BIGA brengt veel voordelen met zich mee, zoals een lichtere, meer honingraatachtige kruim, een knapperige gouden korst en een diepere smaak. Tevens is hete brood ook langer houdbaar.

Gemaakt in Italië

De meeste Panitaly broden worden gemaakt in onze fabriek in Liscate, vlakbij Milaan. Door onze knowhow te combineren met de juiste technologie, streven we ernaar om al onze passie en knowhow te gebruiken om u de beste kwaliteitsbroden aan te bieden.

Dankzij ons team van gepassioneerde en bekwame bakkers wordt elke fase van het productieproces met passie en aandacht voor detail uitgevoerd.

We zijn er trots op de industriële efficiëntie te combineren met de hoogste kwaliteitsnormen.

Het beste van de Italiaanse baktraditie op tafels over de hele wereld!

Van focaccia en ciabatta tot piadina en bastoncino, herontdek de smaak van Italië met onze selectie Panitaly producten!

Het grootste voordeel van ons assortiment is de veelzijdigheid! Laat je inspireren door de recepten van onze Italiaanse chef-kok Riccardo. Van bruschetta tot Italiaanse burgers en niet te vergeten focaccia's als aperitief,

is er meer dan genoeg om je klanten een authentieke Italiaanse culinaire ervaring te geven, een reis door Italië!

Onze Panitaly-producten zijn ideaal voor bakkerijen, restaurants, bars en coffeecorners en zullen uw klanten verleiden en aan hun behoeften voldoen dankzij hun veelzijdige gebruiksmogelijkheden en varianten.