DELIFRANCE EXTRA-ORDINARY :

EEN NIEUW ASSORTIMENT VOOR EEN EXCLUSIEVE ZINTUIGLIJKE ERVARING

EEN TRAKTATIE VOOR DE OGEN


86% van de consumenten denkt dat het onderscheidende producten zijn. Bron: Studie uitgevoerd door SAM Sensory And Consumer Research in september 2023 in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië onder 320 consumenten.

EEN GENOT VOOR DE ZINTUIGEN


76% beschouwt de producten als van hoge/eersteklas kwaliteit. Bron: Studie uitgevoerd door SAM Sensory And Consumer Research in september 2023 in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië onder 320 consumenten.

EEN BUITENGEWONE ERVARING


70% van de consumenten vindt dat ze anders zijn dan de huidige bakkerij- en banketproducten. Bron: Studie uitgevoerd door SAM Sensory And Consumer Research in september 2023 in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië onder 320 consumenten.

UNIEKE PRODUCTEN

 

Ontworpen naar de behoeften van de klant en de hoge verwachtingen van de klant, ontwikkelde Delifrance voor u Delifrance Extra ordinary.

Hoogwaardige producten die deels met de hand als met industriële technieken zijn ontwikkeld.

 

VERKRIJGBAAR VANAF JANUARI 2024

 

De unieke tweekleurige lijnen van de

Chocolade & Hazelnoot Gevuld Broodje

De handgemaakte en heerlijk smakelijke

Karamel Babka

De handgevormde & smakelijke

Rozemarijn & Knoflook vlecht


Dompel jezelf onder in ons Extra-Ordinary assortiment


ONTDEK DIT ASSORTIMENT DOOR DE OGEN VAN ONZE EXPERTS

 

 

A DELIFRANCE EXTRA-ORDINARY: EEN NIEUW ASSORTIMENT DAT...

 

Trouw aan haar van oudsher creatieve positionering en met de constante wil om kwaliteitsproducten aan te bieden, creëert Délifrance vandaag een nieuw premiumaanbod dat beantwoordt aan de verwachtingen van haar klanten en consumenten.

Een onderzoek dat in 2022 in heel Europa werd uitgevoerd onder een panel van Europese foodserviceklanten, benadrukte hun verwachtingen op het gebied van differentiatie en hulp bij het promoten van hun aanbod. Bij Délifrance willen we de grenzen van de bestaande bakkerijnormen verleggen om consumenten een beetje magie te bieden met producten die er geweldig uitzien en smaken.

Valérie Dupuis - Directeur Global Marketing en R&D bij Délifrance

Dit was het uitgangspunt dat Délifrance ertoe bracht dit nieuwe assortiment te creëren, een perfecte match tussen de positionering van het merk en de verwachtingen van de markt.

 

DE GRENZEN VAN DE INDUSTRIËLE BAKKERIJ VERLEGGEN

 

Een typisch deeg

Voorgegist, met een minimale rustperiode van 16 uur, biedt het innovatieve aromatische noten en uitzonderlijke bladerdeegkwaliteit. (Voor 5 van de 6 producten)

 

Genereuze recepten

Voor dit assortiment zijn verwennerij en kwaliteit het motto. Uitgewerkte recepten, royale vulling en geselecteerde ingrediënten: Belgische chocolade, heerlijke Guérande gezouten karamelvulling aangevuld met stukjes fudge, knapperige pecannoten...

 

Avant-garde look

Atypische & creatieve vormen om een wow-effect te creëren door de huidige industriële technieken te combineren met handmatige bewerkingen om gedraaide, gelamineerde en gevormde vormen te produceren.

 

 

EEN NIEUWE LIJN OP MAAT

 

 

De creatie van het gamma Délifrance Extra-Ordinary, ondenkbaar op hogesnelheidslijnen, impliceerde natuurlijk het ontwerp van een ad hoc werktuig om te voldoen aan de eisen van de creaties.

Deze nieuwe lijn heeft ertoe geleid dat we expertise hebben ontwikkeld in zowel productontwikkeling als productie. We moesten technische expertise en handgemaakte producten kunnen combineren. 

Maureen LE MOUEL - Productiemanager bij Délifrance

Dankzij deze hybride knowhow, die zich in de loop van de tijd verder zal ontwikkelen, biedt deze lijn een aanzienlijke flexibiliteit en aanpassingsvermogen op het gebied van productie. Met het gamma Délifrance Extra-Ordinary biedt Délifrance unieke oplossingen voor haar klanten en meer algemeen voor alle consumenten, en biedt zelfs de mogelijkheid om beperkte edities te ontwerpen.