Bakkerij

Délifrance biedt u een uniek aanbod aan kwaliteitsvolle

producten en diensten om de omzet van uw bakkerij te verhogen

HELLOOOOO

Onze producten voor bakkerijen (brood, koffiekoeken, gebakjes en traiteurproducten)

beantwoorden volledig aan de verwachtingen van consumenten en zijn gemakkelijk klaar te maken.

Ze bieden u bovendien meer keuze voor uw klanten, zodat ze gemiddeld meer uitgeven.

 

 

HELLOOOOO

Onze producten voor bakkerijen (brood, koffiekoeken, gebakjes en traiteurproducten)

beantwoorden volledig aan de verwachtingen van consumenten en zijn gemakkelijk klaar te maken.

Ze bieden u bovendien meer keuze voor uw klanten, zodat ze gemiddeld meer uitgeven.

 

Brood

Voor Fransen is een goed brood eerst en vooral een smaakvol en krokant brood dat er ambachtelijk uitziet. 88 % van de Fransen koopt zijn brood in een bakkerij. Denk dus goed na over uw aanbod.

 

Délifrance biedt u een grote variëteit aan bereidingen en formaten: individuele broodjes, halve stokbroden om belegde broodjes te maken, stokbroden, broden om te delen.

 

Dankzij onze vakkennis op het vlak van voorgisting (zuurdesem, poolish, biga) en onze ambachtelijk geïnspireerde technieken bieden we rustieke producten die er ambachtelijk uitzien en gemaakt zijn met verschillende ingrediënten en toppings: sesamzaadjes, pompoenzaadjes, lijnzaad, veenbessen .

Koffiekoeken

Croissants zijn ongetwijfeld de favoriete koffiekoek van de Fransen. Maar ook het chocoladebroodje en het krentenbrood vallen in de smaak.

 

Diepgevroren koffiekoeken omvatten ongeveer 50 % van het aanbod van een bakkerij omdat ze zowel handig als kwaliteitsvol zijn.

 

Délifrance biedt klassieke koffiekoeken en specialiteiten om aan de vraag van onze consumenten en klanten te beantwoorden: gevulde koffiekoeken, biologische koffiekoeken, vegan koffiekoeken …

Patisserie

66% van de Fransen koopt gebakjes in een bakkerij. Gebakjes met chocolade, fruittaartjes, éclairs en millefeuilles zijn echte bestsellers, maar ook snacks zoals wafels, beignets en muffins vallen in de smaak.

 

Délifrance biedt een uitgebreid aanbod aan heerlijke gebakjes die door onze meesterbanketbakkers gemaakt worden.

 

Het betreft de grote klassiekers van de Franse patisserie, maar ook internationale bestsellers in een nieuw jasje, geïnspireerd op de laatste trends.

Traiteurproducten

Om de omzet te verhogen en de mogelijkheden van een snelle hap te benutten, moet een bakkerij ook een aanbod hartige snacks in zijn gamma hebben. 68 % van de bakkerijen biedt ook lunchformules aan.

 

Consumenten zijn nog steeds verzot op belegde broodjes (91 %), maar quiches, pizza’s en fougasses zijn andere hartige producten die de klant uitnodigen om zijn maaltijd te variëren.

 

Dankzij onze vakkennis over traditioneel bladerdeeg bieden we een uitgebreid aanbod aan hartige producten, waaronder verschillende producten uit het vuistje: flappen, rolletjes, vlechten, mandjes. Ook vegetarische producten behoren tot ons aanbod

ONZE SELECTIE VOOR DE BAKKERS

 

 

Onze producten

KOFFIEKOEKKEN

PATISSERIE

TRAITEUR

VERRUKKELIJK IN ELK OPZICHT

Délifrance begint aan een nieuw traject.

Een traject dat u niet alleen verrukkelijke, maar ook betere producten zal brengen.