Viennoiserie Know-How

Wist u dat er vorig jaar wereldwijd 2 miljard Délifrance viennoiseries zijn verkocht?


Sinds 1978 zet ons bedrijf een unieke knowhow en expertise in om haar klanten hoogwaardige producten aan te bieden in een grote verscheidenheid aan vormen en recepturen.

 

Deskundigheid en kwaliteit hebben onze reputatie versterkt bij restaurants, distributeurs, retailers en bakkers.

 

Ons vakmanschap is niet alleen bekend onder professionals voor onze diepvriescroissants en chocoladebroodjes, maar ons vakmanschap gaat veel verder dan alleen de klassiekers:
Onze mensen aan onze productielijnen brengen unieke viennoiserie-recepten tot leven zoals vlechten, twists, swirls, gebogen en gevulde croissants...
Elke dag zijn al onze teams er trots op u de beste viennoiserie aan te bieden ‘live every day delicous’

Download ons viennoiserie-brochure om meer te weten te komen over onze selectie.

EEN ECHTE ZAKENPARTNER

 

Met onze lange traditie van uitmuntend bakken en een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften van klanten en consumenten over de hele wereld, is Délifrance een waardevolle zakenpartner geworden.

 

We streven ernaar om oplossingen te vinden om aan alle eisen van onze klanten te voldoen en hebben verschillende soorten technologieën ontwikkeld. Door deze relatie met onze klanten op te bouwen, willen we meer zijn dan alleen een leverancier van industriële diepvriesbakkerijen, we willen uw zakenpartner zijn waar u op kunt vertrouwen.

 

Daarom is het belangrijk voor ons om lokale trends en smaken te weerspiegelen. We halen inspiratie uit de hele wereld om te voldoen aan de lokale trends maar ook te voldoen aan de consumententrends. Zo kunnen we u nieuwe producten blijven aanbieden van heerlijke en kwalitatieve viennoiseries, beter voor u en voor de planeet.

 

ONZE EXPERTISE

 

Voortbouwend op onze expertise in viennoiserie, breiden we voortdurend onze capaciteiten uit en hebben we nu 14 productielocaties over de hele wereld.

 

Onze bekwame productiemedewerkers hebben jarenlange ervaring in het perfectioneren van productielijninstellingen om de maximale kwaliteit van het deeg en de afgewerkte producten te bereiken met behulp van de technische kennis die ze gedurende hun loopbaan hebben ontwikkeld.

 

Daarnaast hebben we nu zowel krachtige als meer flexibele lijnen. Deze expertise stelt Délifrance in staat viennoiserie producten van hoogstaande kwaliteit op de markt te brengen.

 

map_factories_Delifrancemap_factories_Delifrance

Délifrance presenteert: Proefmomenten met Rodolphe Landemaine

 

Ontdek enkele fabricagegeheimen van onze viennoiseries met de hulp van Rodolphe Landemaine, bekende bakker & patissier in Parijs.

Wij hebben hem uitgenodigd om vijf managers van onze vestigingen te ontmoeten en enkele van onze specialiteiten te proeven.

 

Elke fabrieksdirecteur selecteerde zijn beste viennoiserieproducten uit onze vestigingen in Avignon,

Béthune, Landévant, Romans-sur-Isère en Martainville, en deelde geheimen

over de technieken en ingrediënten achter onze originele lekkernijen.

AVIGNON #1

Zoete lekkernijen uit Avignon

BETHUNE #2

Heerlijke creaties van Béthune

LANDEVANT #3

Lekkers van Landévant

ROMANS #4

Kennis en erfgoed in Romans

MARTAINVILLE #5

De grote klassiekers van Martainville

Ontdek onze selectie viennoiserie

Download hier onze viennoiserie know-how handleiding