Délifrance introduceert Les Passionnés: Een high premium viennoiserie assortiment

De Croissant en het chocoladebroodje Les passionnés uit het Délifrance Héritage-assortiment worden gekenmerkt door een recept dat rijk is aan boter (26%) en een aantrekkelijk visial heeft. Deze producten zijn geïnspireerd op de passie van de ambachtelijke bakkers.

 Een aantrekkelijke vorm en uiterlijk

• Volumineuze look

• Luxe uiterlijk

• Fijne en zichtbare lagen

• Dunne en krokante korst met een smeltend en boterzacht deeg

 

Een rijkelijk recept met boter

• Hoog percentage boter in het deeg (26%) voor een uniek recept

• Gemaakt met zuurdesem, fijne boter, scharreleieren, Franse tarwebloem, volle melk, Rainforest Alliance gecertificeerde cacao

• Aromatische tonen: boterachtig & melkachtig

 

Gemakkelijk product

• Ready to bake product


Wat zijn de premium Viennoiserie in het assortiment?

 

Ontdek de specifieke kenmerken van onze twee hoogwaardige recepten :

 

Croissant Le Passionné

De rijke smaak en textuur van een ambachtelijke croissant met 24 lagen klaar om te bakken.

 

Pain au chocolat Le Passionné

Een heerlijke boter viennoiserie met Rainforest Alliance gecertificeerde cacao, met een unieke vorm.

 

Don't miss out on the useful information!

Know all about our Passionnés range

Een verantwoordelijke & Clean Label aanpak

Bij Délifrance staan smaak en kwaliteit centraal. Wij streven ernaar u de beste producten aanbieden, gemaakt met de beste ingrediënten, die met zorg zijn geselecteerd en rekening houden met duurzaamheidscriteria. Het aanbieden van producten met gereduceerde ingrediëntenlijsten en zonder rode* additieven is ook een topprioriteit.

Bovendien doen we alles met inachtneming van de regels voor voedselveiligheid en ethische principes in onze relaties met onze leveranciers.

Het Passionné-assortiment volgt deze verantwoorde en schone labelbenadering en gebruikt bijvoorbeeld scharreleieren en cacao met Rainforest Alliance-certificaat

*We hebben onze eigen classificatie van additieven opgesteld, waarbij we EU-regelgeving, een open database over voedingsmiddelen en de toezeggingen van onze belangrijkste klanten hebben gemengd.

Een assortiment dat voldoet aan de laatste trends en behoeften

De afgelopen twee jaar heeft de foodservicesector te maken gehad met meer dan genoeg uitdagingen; na een wereldwijde pandemie, waarvan de sector zich in 2022 glansrijk herstelde, dienden zich nieuwe problemen aan: werving, grondstoffentekorten, hevige concurrentie en stijgende inflatie die zorgden voor lange termijn problemen.

Om de uitdagingen en verwachtingen van de sector beter te begrijpen, hebben we het afgelopen jaar uitgebreid onderzoek gedaan en meer dan 40 spelers van verschillende typen verkooppunten in zes Europese landen geïnterviewd.

Uit de resultaten* blijkt dat klanten hun businessmodel willen optimaliseren en waarde willen toevoegen. Door premiumproducten in hun assortiment op te nemen, kunnen ze de winstgevendheid van hun bedrijf verhogen, maar ook hun imago stimuleren.

Van de consumenten is 59% het ermee eens dat een geweldig uiterlijk de perceptie van smaak verbetert**.

*Voedingsmiddelenvisie voor Delifrance - sept - oct 2022

**Puratos, 2023