Uw bakkerijleverancier: het kruim van de Franse knowhow

Ontdek ons ruime assortiment aan bakkerijproducten, viennoiseries en traiteurproducten. Deel onze Know-How van smaak en kwaliteit door uw klanten een ruime keuze aan overheerlijke producten aan te bieden

Alle expertise in bakkerij

Om uw klanten tevreden te stellen, richten we ons op gevarieerde en heerlijke producten.
Zo zijn ze lekker omdat we streng zijn op de kwaliteit van onze ingrediënten die we kiezen en de productieprocessen die we volgen.

 

Als bakkerij leverancier voor meer dan 40 jaar, heeft Délifrance zijn eigen know-howontwikkeld. Terwijl we ons assortiment voortdurend verbeteren,
doen we ons uiterste best om de essentie van de recepten , ontwikkeld door getalenteerde bakkers behouden.

 

Wij ontwerpen rijsklare viennoiseries voor wie over een rijskamer beschikt en

bakklare viennoiseries (voorgerezen en met ei ingestreken) voor wie snel en gemakkelijk aan de slag wil.

 

 

Gebruiksvriendelijke en kwaliteitsvolle broden & viennoiseries

Al onze producten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ons assortiment omvat bijvoorbeeld heerlijk knapperig gebakken of voorgebakken brood.

 

Wij onderhouden klantnabije relaties met al onze partners: van de boer die de tarwe zorgvuldig selecteert en teelt tot en met de consument die van onze producten geniet.

 

Brood

Voor Fransen is een goed brood eerst en vooral een smaakvol en krokant brood dat er ambachtelijk uitziet. 88 % van de Fransen koopt zijn brood in een bakkerij. Denk dus goed na over uw aanbod.

 

Délifrance biedt u een grote variëteit aan bereidingen en formaten: individuele broodjes, halve stokbroden om belegde broodjes te maken, stokbroden, broden om te delen.

 

Dankzij onze vakkennis op het vlak van voorgisting (zuurdesem, poolish, biga) en onze ambachtelijk geïnspireerde technieken bieden we rustieke producten die er ambachtelijk uitzien en gemaakt zijn met verschillende ingrediënten en toppings: sesamzaadjes, pompoenzaadjes, lijnzaad, veenbessen .

Koffiekoeken

Croissants zijn ongetwijfeld de favoriete koffiekoek. Maar ook het chocoladebroodje en het krentenbrood vallen in de smaak.

 

Diepgevroren koffiekoeken omvatten ongeveer 50 % van het aanbod van een bakkerij omdat ze zowel handig als kwaliteitsvol zijn.

 

Délifrance biedt klassieke koffiekoeken en specialiteiten om aan de vraag van onze consumenten en klanten te beantwoorden: gevulde koffiekoeken, biologische koffiekoeken, vegan koffiekoeken …

Patisserie

66% koopt gebakjes in een bakkerij. Gebakjes met chocolade, fruittaartjes, éclairs en millefeuilles zijn echte bestsellers, maar ook snacks zoals wafels, beignets en muffins vallen in de smaak.

 

Délifrance biedt een uitgebreid aanbod aan heerlijke gebakjes die door onze meesterbanketbakkers gemaakt worden.

 

Het betreft de grote klassiekers van de Franse patisserie, maar ook internationale bestsellers in een nieuw jasje, geïnspireerd op de laatste trends.

Traiteurproducten

Om de omzet te verhogen en de mogelijkheden van een snelle hap te benutten, moet een bakkerij ook een aanbod hartige snacks in zijn gamma hebben. 68 % van de bakkerijen biedt ook lunchformules aan.

 

Consumenten zijn nog steeds verzot op belegde broodjes (91 %), maar quiches, pizza’s en fougasses zijn andere hartige producten die de klant uitnodigen om zijn maaltijd te variëren.

 

Dankzij onze vakkennis over traditioneel bladerdeeg bieden we een uitgebreid aanbod aan hartige producten, waaronder verschillende producten uit het vuistje: flappen, rolletjes, vlechten, mandjes. Ook vegetarische producten behoren tot ons aanbod

ONZE SELECTIE VOOR DE BAKKERS

 

 

Onze producten

KOFFIEKOEKKEN

PATISSERIE

TRAITEUR

Délifrance zet zich in!

Ons doel: u heerlijke producten aanbieden, gemaakt met zo eenvoudig mogelijke recepten.