Soezendeeg

ONZE KNOWHOW
pate-a-choux
Ons geheim
pate-a-choux
Ons gamma soezendeeg dankt zijn succes aan het respect voor de traditionele receptuur en voor de knowhow van de banketbakker. We ontwikkelen onze soezendeegproducten met een grote portie passie en met aandacht voor de geijkte gebaren van de banketbakker in ons Bretoens productieatelier.
Vanuit onze eerbied voor dat Franse erfgoed, willen we een unieke smaakervaring binnen uw bereik brengen: licht en knapperig soezendeeg, op smaak gebracht met heerlijke banketbakkersroom of lichte slagroom.
EEN BREED GAMMA DAT AANSLUIT BIJ ALLE NODEN

De eclair

Een omhulsel van soesdeeg met een lichte en knapperige textuur, gevuld met een smeuïge banketbakkersroom en opgesmukt met een glaçage.

De Paris-Brest

Een ronde, knapperige soes gevuld met een heerlijke pralinéroom en bovenaan versierd met amandelschilfers of notenstukjes en poedersuiker.

De Religieuse

2 soezen gevuld met een smeuïge banketbakkersroom en afgewerkt met een glaçage. De beide soesjes worden op elkaar geplaatst en zijn verbonden door een delicaat kraagje van botercrème.

De Salambo

Een soes gevuld met banketbakkersroom verrijkt met Kirsh of met Grand Marnier en opgesmukt met een kleurige glaçage.

De Chou Chantilly

Een soes gevuld met lichte, opgeklopte room en afgewerkt met notenstukjes.

Garneerklare soezen

Om een maximale flexibiliteit te bevorderen, zijn onze garneerklare soezen een perfecte oplossing voor wie graag zijn producten garneert naar eigen keuze.

EEN AANGEPASTE EN INNOVATIEVE VERPAKKING
Dankzij onze flexibele aanpak, kunnen wij ook een groot gamma verpakkingen
aanbieden die volledig inspelen op de noden van onze klanten: bulk, blister x2 x4 of consumentendoos.
My dessert
En om het helemaal praktisch te maken, ontwikkelden wij ook MyDessert!
Een innovatieve oplossing van individuele verpakkingen, geleverd in sleetjes van 6 stuks die men naar believen kan opsplitsen:
- x4 of x6 voor het promoformaat
- x2 of x1: ideaal voor de snacking!

 

 

Meer informatie over Délifance

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Délifrance gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie.
x