Over Délifrance


DÉLIFRANCE: EEN EIGENTIJDS ERFGOED

Sinds meer dan 35 jaar reikt Délifrance oplossingen aan in de vorm van brood, koffiekoeken, gebak en traiteurproducten bij aanbieders van ‘Out of home’, grote distributeurs en bakkers.

Ons keurmerk : Franse know-how

 Al vele jaren bereiden en verkopen wij producten gebaseerd op de Franse expertise. Zijn erfgoed, ambachtelijke & traditionele bakkerstraditie, de hoge eisen waaraan smaak en kwaliteit moeten voldoen zorgen ervoor dat we deze Franse knowhow over de hele wereld verspreiden zonder de lokale behoeften, wensen, cultuur,… te negeren.

Onze kracht : lokale nabijheid

We hebben een uniek internationaal netwerk ontwikkeld van commerciële kantoren en  bakkerijen. We zijn vertegenwoordigd in 20 landen in de wereld. Zo zijn wij in staat onze recepten lokaal aan te passen en onze diensten af te stemmen op lokale tradities en op de specifieke manier waarop producten worden verkocht en gekocht.

Ons verschil : From field to fork

Als filiaal van NutriXo naast de Grands Moulins de Paris en dankzij onze deelname in graancoöperatie VIVESCIA industries, kunnen wij de gehele waardeketen beheersen, van de graanselectie tot aan onze keten van franchisewinkels. 


 

DÉLIFRANCE : ENKELE BELANGRIJKE HOOGTEPUNTEN UIT ONZE GESCHIEDENIS  

tijdlijn delifrance

 
 
 
 

 

INSPIRED BAKERY

In onze omvangrijke keten wordt altijd gezocht naar de juiste richting waarbij smaak en presentatie centraal staan. 

 corporate info


 

DELIFRANCE BELUX

Délifrance Belux werd in 1978 opgericht en is ondertussen reeds meer dan 35 jaar expert in brood, koffiekoeken, pâtisserie en traiteurproducten. Met onze 350 verschillende soorten producten willen we onze klanten inspireren op elk moment van de dag: thuis, op het werk, 'on the go' en dit van de heerlijke ontbijttafel tot aan het exquise diner.

We bieden onze producten aan in 5 verschillende segmenten: 

  • Out of home
  • Bakkerij
  • Retail 
  • Benzinestations
  • Franchise

Sinds maart 2015 kan u ons terugvinden op onze nieuwe locatie: Portes de l'Europe: Avenue Robert Schuman 71, 1401 Nijvel. Eén van de grootste troeven van deze locatie is onze nieuwe & moderne academie. Hier organiseren wij opleidingen en demonstraties voor klanten voor een optimaal gebruik van onze kwaliteitsproducten. Elementen die centraal staan tijdens deze opleidingen: veiligheid, hygiëne en productkennis.  

academie dlf

academie dlf

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hieronder kan u onze wegbeschrijving terugvinden:

toegangsplan délifrance Belux

 

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x