Onze merken

 

 
DÉLIFRANCE HÉRITAGE

VOLGENS DE FRANSE BAKKERSTRADITIES 

Van viennoiserie tot rustiek brood, met Délifrance Héritage gaan ambachtelijke know-how en geavanceerde technologieën hand in hand. Croissants, Chocolade- en Koffiebroodjes, en rustiek brood: alle producten worden volgens dezelfde hoge standaardeisen vervaardigd. Délifrance Héritage is een rangedie is geïnspireerd op ambachtelijke know-how en steunt opde Franse traditie van een lang fabricageprocedé zodat het deeg zich optimaal kan ontwikkelen.

 Door de hoogwaardigeFranse ingrediënten, de ambachtelijke know-how en het weglaten van kunstmatige toevoegingen ontstaan de lekkerste en aantrekkelijkste producten. Die know-how heeft zich bewezen en is al meerdere kerenbekroond door het internationale smaaktesten, zoals het International Taste & Quality Institute (ITQI, een tevredenheidsbeoordeling door consumenten).


 
PANITALY

ÉCHT ITALIAANSE BROODSPECIALITEITEN

Italië is - naast Frankrijk - hét andere land met de rijke broodtraditie. Op de productielocatievan Panitaly, gevestigd vlakbij Milaan, wordt een uitgebreid assortiment écht Italiaanse broodproducten gemaakt. Deze producten zijn afgestemd op de verschillende verbruiksmomenten en op de variatie aan Italiaanse smaken: Ciabatta’s, Focaccia's en andere Italiaanse broodspecialiteiten.

Deze typisch Italiaanse broodproducten zijn het resultaat van een langzaam productieproces, zoals de pay-off van het merk weergeeft: Festina Lente. Deze lijfspreuk van Keizer Augustus betekent “haast je langzaam”. In deze moderne en snelle tijd die ons continu dwingt tijd te besparen, heeft Panitaly juist besloten haar broodproducten de tijd te geven om tot ontwikkeling te komen en om de productie van brood zo langzaam mogelijk te realiseren. De allerbeste ingrediënten worden geselecteerd voor de ’Biga’ - het deeg met een complex en delicaat fermentatieproces van 16 uur -zodat alle smaken optimaal kunnen vrijkomen. Door deze 'Biga'-techniek vervaardigt Panitaly typisch Italiaanse recepten zoals Ciabatta, Focaccia, Panini en Giotto.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x