Onze engagementen

DÉLIFRANCE ZET ZICH IN VOOR DE DAGELIJKSE PRAKTIJK VAN HAAR KLANTEN, PARTNERS EN MEDEWERKERS. KWALITEITSBEWAKING EN -EISEN VORMEN DE BASIS VOOR ONS HANDELEN. 

Omdat we vinden dat mens en milieu een wezenlijk deel uitmaken van de bedrijfsontwikkeling, stellen we onszelf concrete opdrachten om ze te beschermen. Gezondheid, veiligheid en duurzaamheid van bronnen zijn onze prioriteiten. Elke dag zetten wij ons daarvoor in: van de nauwkeurige selectie van onze ingrediënten tot steun voor duurzaamheidprojecten.

 


 

ONTDEK ONS HANDBOEK TOEZEGGINGEN EN ALLE ACTIES DIE WIJ DAARTOE DAGELIJKS UITVOEREN&nbsp

De toezeggigen van Delifrance

 


 

BOMEN PLANTEN MET  WeForest

Het milieueffect van onze activiteiten beperken behoort tot onze prioriteiten. Om onze CO2-uitstoot te compenseren, zetten wij ons in ten behoeve van het natuurlijk herstel van de mangroven in Madagaskar en van het subtropisch woud van Meghalaya in India. Wij doen dit door de acties te steunen van WeForest, een non-profitorganisatie. Deze internationale organisatie zonder winstoogmerk zorgt mede voor duurzame herbebossing van onze planeet, waardoor de zelfstandigevoedsel- en inkomstenvoorziening van de lokale bevolking wordt gewaarborgd.

Bekijk onze acties op video :

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Délifrance gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie.
x